Advisering

Uppmark als ervaren en eigentijdse adviseur bij nieuwbouw

In een huizenmarkt als deze is kennis goud waard. Die expertise heeft Uppmark in huis. Wat zijn de kansen voor project X op locatie Y? Welke prijsstrategie levert de meeste return on investment op? Hoe zet u het project in de markt? En is gebiedsmarketing wel of niet van toegevoegde waarde? Vragen waar u bij Uppmark een helder en deskundig antwoord op krijgt. Met gebruikmaking van data brengen we de commerciële potenties van elke locatie in kaart.

Creatief en praktisch tegelijk

We adviseren over doelgroepen. Over de ideale verdeling van woningen. Over de indeling en het afwerkingsniveau van woningen. Over de marketingstrategie, start-verkoop-events en online en offline communicatie om uw project onder de aandacht te brengen. Ook nemen we expertise mee om koop-aannemingsovereenkomsten te optimaliseren, van de exacte inhoud van het contract tot en met het omgaan met bouwrente. Met ervaring die is opgedaan in uiteenlopende projecten staan we garant voor een creatieve aanpak en een praktische inbreng.

NEEM CONTACT OP
Neem vrijblijvend contact op voor een nadere kennismaking. Ook u maken we graag duidelijk wat de toegevoegde waarde van onze innovatieve dienstverlening is.
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Je bericht / opmerking
Verzenden