Over UPPMäRK

Traditionele full-service, eigentijdse technologie

Achter Uppmark staat jarenlange makelaarservaring in nieuwbouwprojecten. Die ervaring wordt ondersteund door de samenwerking met partijen als Realmark en OSRE. Die online dienstverlening maakt onze aanpak slimmer. Als ontwikkelaar en aannemer krijgt u informatie van betere kwaliteit en zijn alle relevante variabelen in het proces realtime meetbaar.

Analyseer de echte koper of huurder

Zodra een project online staat, analyseren we het zoekgedrag:

  • we ‘zien’ welke bezoekers serieus zijn en welke niet
  • welke woningtypen favoriet zijn
  • welke bouwnummers hoger scoren

Essentiële informatie die van pas komt om uw strategie en projecttiming te finetunen. Aan de hand van het leesgedrag van nieuwsbrieven krijgt u een indruk van de koopbereidheid en specifieke interesse van een bezoeker. Daardoor kunt u communicatie personaliseren door uitsluitend die informatie te presenteren die voor die ene koper of huurder van belang is. Zo maakt u van kwantitatieve leads ineens kwalitatieve leads. Tijdsbesparend, opbrengstverhogend.

Optimaal gebruik van data en technologie

Veel communicatie rondom nieuwbouwwoningen gaat online. Het zoekgedrag van consumenten levert belangrijke informatie op voor ontwikkelaars, aannemers en gemeenten. Maar die kostbare data wordt meestal onbenut omdat het verkoop- of verhuurproces zich langs traditionele kanalen blijft bewegen. Uppmark maakt van data managementinformatie. Met gebruikmaking van digitale kanalen en slimme software.

Best of both worlds

Omdat we kennis van beide werelden combineren onder één dak. Wat ons nog meer onderscheidt is de vergaande digitalisering van verkoop- en verhuurprocessen. Zo maken we het uw doelgroep eenvoudiger en ontzorgen we uw eigen organisatie. Tegelijkertijd onderkennen we het belang van lokale exposure. Daarom werken we regelmatig voor ieder project nauw samen met makelaars ter plaatse. Hun lokale kennis in combinatie met onze expertise van landelijke trends en ontwikkelingen is best of both worlds: de innovatieve aanpak van Uppmark in combinatie met een vertrouwde naam van een makelaar uit de regio.

NEEM CONTACT OP
Neem vrijblijvend contact op voor een nadere kennismaking. Ook u maken we graag duidelijk wat de toegevoegde waarde van onze innovatieve dienstverlening is.
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Je bericht / opmerking
Verzenden